Od osnivanja firme bavimo se prevozom radnika (uslugom prevoza zaposlenih). Nakon 15 godina iskustva u oblasti prevoza radnika postali smo značajan partner mnogim domaćim i stranim kompanijama.

Implementirali smo međunarodne ISO standarde i kvalitet usluge podigli na najviši nivo. Spremni smo da ispunimo sve zahteve naših kupaca i korisnika. U voznom parku imamo 45 vozila od 8 do 69 sedišta. Trenutno vršimo prevoz zaposlenih za 6 međunarodnih i 9 domaćih kompanija. Dnevno prevezemo oko 900 radnika.

Prevoz zaposlenih vršimo na teritoriji republike Srbije (Novi Sad, Subotica, Senta, Novi Kneževac, Kikinda, Kula, Vrbas, Sremska Mitrovica, Bačka Topola)

Sa kompanijama za koje vršimo uslugu prevoza zaposlenih izgradili smo partnerski odnos.

Potvrda uspešnog vršenja prevoza zaposlenih ogleda se u dugogodišnjoj saradnji  koja i dalje traje.

Sve Informacije u vezi sa prevozom zaposlenih i ponude možete dobiti upitom na E-mail: info@kandicprevoz.rs ili pozivom na broj telefona 069 610 630

PREVOZ ZAPOSLENIH

Poseban linijski prevoz, odnosno organizovani prevoz zaposlenih donosi mnogostruke benefite svim učesnicima u prevozu. Zaposlenima obezbeđuje bezbedan, bezbrižan dolazak na posao i isključenje stresa koji izaziva putovanje na posao sopstvenim prevozom. Zaposleni ne moraju da vode računa o saobraćajnoj gužvi koja je posebno izražena u većim gradovima poput Subotice, Novog Sada, Beograda. Kompanijama donosi  uštedu u putnim troškovima prevoza zaposlenih, zadovoljnije radnike jer kompanija  brine o njihovom dolasku i odlasku sa posla.

Da bi se obavljao prevoz putnika prevoznik mora da ima licencu izdatu od  strane Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

 
prevoz sezonskih radnika

ZAKON

Zakonom o prevozu putnika u drumskom saobraćaju regulisani su uslovi pod kojim se vrši prevoz zaposlenih. 

Organizovani prevoz zaposlenih u zakonu je predviđen kao poseban linijski prevoz putnika.  

Da bi se obavljao prevoz zaposlenih, prevoznik mora da ima licencu izdatu od  strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. 

prevoz zaoslenih

OSIGURANJE

Zakon o obaveznom osiguranju u saobraćaju reguliše osiguranje putnika u javnom prevozu, navedeni su slučajevi koji su pokriveni osiguranjem, kao i visina osigurane sume i način naplate štete.  

Osigurana suma:

1) za slučaj smrti putnika 8.000 evra;

2) za slučaj trajnog gubitka opšte radne sposobnosti (invaliditeta) putnika 16.000 evra;

3) za slučaj privremene sprečenosti za rad i stvarnih i nužnih troškova lečenja putnika 4.000 evra.

 

Da bi se obavljao prevoz zaposlenih prevoznik je dužan da zaključe ugovor o osiguranju putnika u javnom prevozu od posledica nesrećnog slučaja.O OBAVEZNOM OSIGURANJU U SAOBRAĆAJU