Kandić prevoz nudi usluge Iznajmljivanje autobusa. Vozni park broji 40 vozila i sva vozila poseduju licence Ministarstva sobraćaja, dozvole i sertifikate vezane za bezbednost i sigurnost samih vozila, kao i polise osiguranja za putnike. Sva vozila su klimatizovana. Iznajmljivanje vozila se vrši isključivo sa profesionalnim vozačima. Prevoz vršimo u Srbiji i inostranstvu. U zavisnosti od zahteva polazak vršimo iz svih gradova u Srbiji (Subotica, Senta, Vrbas, Mali Iđoš, Bačka Topola, Beograd itd)

Iznajmljivanje autobusa

Sedište voznog parka se nalazi u Bačkoj Topoli ali deo vozila je raspoređen i u drugim gradovima Srbije (Novi Sad, Subotica, Senta, Vrbas, Novi Kneževac, Kikinda…).

Informacije i kontakt:

Za sve dodatne informacije i pomoć oko organizacije prevoza možete nas kontaktirati na mejl info@kandicprevoz.rs, pozivom na broj telefona 069 610 630 ili dođite u naše kancelarije na adresi M. Tita 40. Bačka Topola, a mi ćemo se potruditi da Vam pružimo rešenje koje će najbolje zadovoljiti vaše potrebe. 

Dnevni ili višednevni najam autobusa i minibusa u vanlinijskom prevozu dostupan vam je 24/7.

CENA SE FORMIRA NA OSNOVU VAŠEG ZAHTEVA

Sledeći  parametri utiču na konačnu cenu iznajmljivanja autobusa :

 • Relacija (npr. Novi Sad – Budimpešta)
 • Vreme provedeno na putu (broj dana, odnosno broj sati angažovanja vozila)
 • Ostali troškovi (Troškovi putarine i troškovi parkinga )
 • Pregled policije (na zahtev korisnika kod prevoza dece)

Zahteve možete poslati na mejl adresu info@kandicprevoz.rs, pozivom na broj telefona 069 610 630 ili lično potražiti na našoj adresi M. Tita broj 40, Bačka Topola.

ZA KOJE POTREBE SE IZNAJMLJUJE AUTOBUS?

Naše autobuse i mini buseve možete iznajmiti za sve vrste vaših putovanja, najčeće se iznajmljuju u sledećim slučajevima:

 • Poslovni događaji, stručne konferencije  i seminari;
 • Školske i studentske ekskurzije (prevoz đaka);
 • Turistički obilazak:
 • Prevoz radnika;
 • Jednodnevni ili višednevni izleti;
 • Prevoz sportskih timova;
 • Iznajmljivanje autobusa za svadbe, koncerte i druge proslave i veselja;
 • Obilazak manastira i crkava (duhovni turizam);
 • Razgledanje grada ili znamenitosti, etno ture;
 • Posete sajmovima;
 • Prevoz do/od aerodrodma (aerodromski transferi).

Galerija putovanja

Slike sa  naših  prethodnih putovanja u zemlji i inostranstvu možete pogledati u našoj Galeriji fotografija vanrednih vožnji, gde smo kroz fotografiju pokušali da vam dočaramo i približimo naša putovanja. 

IZDVOJENA VOZILA

vanhool

Broj sedišta: 57+1+1

Iznajmljivanje autobusa

setra

Broj sedišta: 51+1+1

vanhool

Broj sedišta: 59+1+1

Mercedes sprinter

Broj sedišta: 20+1

Iznajmljivanje autobusa
Iznajmljivanje autobusa
IZNAJMLJIVANJE AUTOBUSA SUBOTICA

Za Suboticu možemo reći da je naša druga kuća i možemo se pohvaliti da najviše polazaka imamo iz Subotice. Više od jedne decenije smo prisutni sa našim vozilima na teritoriji grada Subotice, za to vreme smo stekli verne korisnike naših usluga. 

Zahteve možete poslati na mejl adresu info@kandicprevoz.rs, pozivom na broj telefona 069 610 630 ili lično potražiti na našoj adresi M. Tita broj 40, Bačka Topola.

IZNAJMLJIVANJE AUTOBUSA NOVI SAD

Jedan deo naših vozila se nalazi u Novom Sadu. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa turističkim agencijama i sportskim klubovima  odlučili smo da deo flote preselimo u Novi Sad. Pored vanlinijskog prevoza sve više smo angažovani i u drugim oblastima prevoza putnika. 

Zahteve možete poslati na mejl adresu info@kandicprevoz.rs, pozivom na broj telefona 069 610 630 ili lično potražiti na našoj adresi M. Tita broj 40, Bačka Topola.

IZNAJMLJIVANJE AUTOBUSA VRBAS

Sve veći broj korisnika naših usluga je iz Opštine Vrbas. Vrbas se nalazi na 25 kilometara od sedišta našeg voznog parka pa smo u mogućnosti da brzo reagujemo i ispunimo zahteve korisnika usluga prevoza.  

Zahteve možete poslati na mejl adresu info@kandicprevoz.rs, pozivom na broj telefona 069 610 630.